Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Звіт оперативного штабу із забезпечення життєдіяльності міста Києва

Звіт оперативного штабу із забезпечення життєдіяльності міста Києва. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Медзабезпечення столиці
Станом на 13:00 годину 19 лютого 2014 року, згідно оперативної інформації Штабу із забезпечення життєдіяльності міста Києва, до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я за медичною допомогою звернулося 388 громадян. Причинами звернень були в основному травми та вогнепальні поранення. За даними Департаменту охорони здоров’я, станом на 13:00 госпіталізовано 263 учасники масових заходів.
За інформацією Департаменту, станом на 13:00 число померлих учасників акцій протесту сягає 25 осіб.
Серед госпіталізованих до закладів охорони здоров’я:
працівники правоохоронних органів – 86 осіб;
журналісти – 6 осіб;
депутати – 1 особа;
діти – 4 особи;
іноземні громадяни – 1 (громадянин Російської Федерації).
Також постраждалих приймають у будівлі КМДА, де за останню добу перебували близько 50-ти поранених.

Станом на 6:00 20 лютого лікарі «швидкої» надали медичну допомогу 445 учасникам акцій протесту.

Робота комунального транспорту
Служба безпеки України подовжила термін антитерористичних дій, у зв’язку з чим столична влада змушена продовжити термін дії доручення щодо призупинення роботи київського метрополітену. Столична влада не може поновити рух поїздів метрополітену, поки не буде впевнена у безпеці кожного пасажира. Це стратегічне питання для всього міста, тому голова КМДА тримає його на особистому контролі щохвилини.
Наземний комунальній транспорт з 5 години ранку перейшов у посилений режим. Збільшено кількість рухомого складу на маршрути наземного громадського транспорту на найбільш пасажиронавантажених транспортних артеріях, перелік яких є на сайті КП «Київпастранс» (http://www.kpt.kiev.ua).

Надзвичайні ситуації
За інформацією начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Сергія Рюмшина, 18 лютого 2014 року спалахнуло офісне приміщення на вул. Липській. Всередині будівля обгоріла, візуальних пошкоджень конструкції немає. Також пожежа сталася на вул. Шовковичій, 22/7 – обгорів під’їзд.

Від пожежі постраждав будинок Профспілок – обвалилися залізобетонні конструкції.

Зафіксовано також пошкодження приміщення Національної музичної академії (консерваторія).

В адмінбудівлі КМДА, що на вул. Хрещатик, 36, горіла арка, внаслідок чого зафіксовані пошкодження приміщень.

Загалом на Майдані Незалежності вогнища палають від Консерваторії до вулиці Інститутської.

Забезпечення населення медикаментами, продуктами харчування та товарами першої необхідності

За інформацією заступника директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Наталії Кондрашової, у місті стабільна ситуація з постачанням медикаментів, продуктів харчування та товарів першої необхідності.

Голова КМДА Володимир Макеєнко закликав киян інформувати міську владу у разі недостачі товарів чи будь-яких продуктів. Для цього необхідно звернутися за телефонамі: 235-33-14, 096-665-47-36 (заступник начальника управління торгівлі та побуту – начальник відділу торгівлі Шутенко Віта Леонідівна) або 246-66-32, 067-532-89-46 (начальник управління торгівлі та побуту Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Голубов Станіслав Михайлович).

Стан комунальних мереж
Як повідомив відповідальний черговий Департаменту міського благоустрою та збереження природнього середовища, мережі водопосточання, енергопостачання та опалення функціонують у нормальному штатному режимі.

 

Джерело: http://kievcity.gov.ua