Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

28 листопада у столиці відбувся ХХIІ Київський міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе»

28 листопада у столиці відбувся ХХIІ Київський міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

28 листопада о 12:00 у Київському міському палаці дітей та юнацтва, за адресою: вул. І.Мазепи, 13, відбувся ХХIІ Київський міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе».

У програмі заходу були: гала-концерт «Мрії збуваються», круглий стіл «Я маю мрію!» за участю лідерів дитячих та молодіжних громадських організацій, а також учасники фестивалю провели майстер-класи бісероплетіння, виробів з дерева, картону та інших матеріалів.

Організатори зазначають, завітавши на фестиваль, кожен охочий зміг ознайомився з особливою творчістю. Лауреати цьогорічного фестивалю продемонстрували найкращі номери у двох вікових категоріях та 9 номінаціях: вокально-хорова, хореографічна, естрадно-інструментальна, авторська поезія та проза, образотворче, декоративно-прикладне, виконавче, аудіовізуальне, нерукотворне мистецтво.

Організаторами заходу виступили: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Київським міським палацом дітей та юнацтва за підтримкиза підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Департаменту охорони здоров’я, Департаменту культури.

 

Джерело: http://kievcity.gov.ua