Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Відбувся семінар-нарада на Науково-виробничому центрі «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»

Відбувся семінар-нарада на Науково-виробничому центрі «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод». Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

19 листопада 2013 року відбувся семінар-нарада керівників міських профспілок, керівників управлінь Міськпрофради та представників ЗМІ на Науково-виробничому центрі «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод». Такі виїзні семінари, метою яких є передача передового досвіду організації виробничих процесів і побудови соціально-економічних відносин у трудових колективах передових підприємств Києва, вже стали традиційними. Раніше подібні зустрічі проводилися на таких підприємствах столиці, як Київський завод шампанських вин «Столичний», ПАТ "Киівхліб", ПАТ "Фармак", Державне підприємство "Антонов" та інші.

Учасників зустрічі, 19 листопада, привітали голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник та голова Київської міської організації професійної спілки хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Ірина Стеблюк.

На нараді було представлено досвід роботи Приватного акціонерного товариства Науково-виробничого центру "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" в питаннях запровадження на підприємстві Системи міжнародних стандартів, в тому числі Стандарту «Соціальна відповідальність».

Як вдалося з відсталого підприємства вивести фармацевтичний завод на європейський рівень розповіла гостям генеральний директор НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» Людмила БЕЗПАЛЬКО.

Голова первинної профспілкової організації підприємства Вікторія КЛИВАК ознайомила присутніх з роботою первинної профспілкової організації Науково-виробничого центру.

Крім того для учасників семінару-наради було проведено екскурсію виробничими майданчиками одного з найуспішніших підприємств України.

 

Джерело: profrada.kiev.ua