Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Кияни знайомляться з роботою Міськпрофради

Кияни знайомляться з роботою Міськпрофради. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

8 листопада 2013 року під стінами Київської міської ради традиційно були проведені консультації та ознайомлення з роботою Міськпрофради роздачею свіжого номеру газети «Київські профспілки».

Експрес-консультації з юридичних питань надавалися Ростиславом ЧАРУХОЮ, з питань охорони праці та здоров’я – Василем ЯКІБЧУКОМ.

Неабияке зацікавлення викликають у киян та гостей міста жовто-сині намети зі стягами Київської міської ради профспілок, які раз на місяць з’являються за адресою Хрещатик, 16.

Біля наметів перехожих зустрічають привітні працівники апарату Міськпрофради, які надають відповіді на всі їхні питання та знайомлять з роботою київських профспілок. На прощання проконсультовані отримують свіжий номер газети «Київські профспілки» в якому описана робота профспілок столиці за останній місяць.

Варто зауважити, що роботою профспілок цікавляться все більше людей різних верств населення: міліціонери, рятівники, працівники банків та торгових мереж тощо.

 

Джерело: profrada.kiev.ua