Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Голова ФПУ надіслав листа до Кабміну з приводу повернення боргів із зарплат

Голова ФПУ надіслав листа до Кабміну з приводу повернення боргів із зарплат. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

        За оперативними даними членських організацій ФПУ щодо заборгованості із зарплат на окремих підприємствах України Голова ФПУ Ю.М. Кулик звернувся до Прем’єр-міністра України М.Я. Азарова щодо повернення боргів з виплати заробітної плати.

        У зверненні наголошується, що борги з виплати заробітної плати працівникам державних підприємств та незадовільний стан їх погашення, невиконання державою зобов’язань по розрахунках з ПДВ, а державними замовниками – за виконані замовлення, провокують поширення явища заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах інших форм власності.

       До листа додана інформація щодо динаміки погашення заборгованості з виплати заробітної плати на найбільш проблемних підприємствах-боржниках станом на 01.01.2013 та причин, що не дозволяють ліквідувати таке ганебне явище як несвоєчасна виплата заробітної плати.

 

 

Джерело: http://fpsu.pp.ua