Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Мінсоцполітики просить профспілки безпосередньо повідомляти про факти виникнення заборгованості із зарплати

Мінсоцполітики просить профспілки безпосередньо повідомляти про факти виникнення заборгованості із зарплати. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

     Міністерство соціальної політики перевірятиме інформацію профспілок про факти виникнення заборгованості із зарплати. Про це повідомив директор Департаменту заробітної плати та умов праці Олександр Товстенко.

          Він повідомив, що Міністерство зверталося до представників профспілок з проханням негайно повідомляти про будь-які відомі їм факти затримки з виплатою зарплат. «Ми зацікавлені в отриманні достовірної інформації про стан виплати зарплат. Просимо представників профспілок безпосередньо повідомляти Міністерство соціальної політики про наявні негативні факти, щоб ми могли оперативно реагувати на них», - зазначив він.

              За його словами, сьогодні Міністр соціальної політики поставила завдання Державній інспекції України з питань праці жорстко реагувати на кожне повідомлення про наявність заборгованості із зарплати.

         Разом з тим, він прокоментував інформацію деяких ЗМІ про те, що начебто держава заборгувала 5 мільйонів гривень освітянам за грудень. «Згідно з інформацією, наданою Міністерству керівниками обласних адміністрацій, заборгованості із зарплати, що мала бути виплачена до 31 грудні 2012 року, немає», – зазначив Олександр Товстенко.

 

 

Джерело:http://www.mlsp.gov.ua