Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

З Днем знань, шановні колеги!

З Днем знань, шановні колеги!. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

У складі Київської профспілки енергетиків перебувають первинні профспілкові організації чотирьох навчальних закладів. Це - Київський енергетичний коледж, Вище професійне училище № 25, Професійний ліцей НАУ, Київський професійний енергетичний ліцей. Загальна чисельність учнів та студентів складає понад 2600 осіб. Сьогодні у них, а також їх батьків та викладачів свято - День знань та "перший дзвінок".

Шановні друзі, Київський міськком профспілки енергетиків щиро вітає вас з початком нового навчального року - Днем знань та бажає вам оволодіти знаннями, стати професіоналами своєї справи. Саме це стане запорукою ваших подальших успіхів. Енергетичному комплексу столиці потрібні ваші знання і молоді руки.

Разом з тим, запрошуємо вас і в члени Київської профспілки енергетиків і електротехніків. Там теж потрібні енергійні молоді люди, які вміють працювати і відстоювати інтереси працюючих.

В лавах Київської профспілки енергетиків перебувають працівники різних професій підприємств різного напряму. Це - і промислові підприємства, і навчальні заклади, і науково-дослідні інститути, і комерційні фірми. Бо енергетика – скрізь.

І всіх нас поєднує спільна турбота про інтереси та права працюючих, забезпечення їх гідною роботою з відповідною оплатою.

Ще раз із Днем знань вас! Бажаємо: учням - успіхів у навчанні, вчителям - хороших учнів і гідної заробітної плати, а батькам - гордості за своїх дітей!

Київський міськком профспілки енергетиків