Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Засідання Президії Міськпрофради щодо проблем фінансування життєдіяльності столиці та невиплати заробітних плат працівникам бюджетних сфер міста

Засідання Президії Міськпрофради щодо проблем фінансування життєдіяльності столиці та невиплати заробітних плат працівникам бюджетних сфер міста. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

25 липня 2013 р. відбулося засідання Президії Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві «КИЇВСЬКА МІСЬКА РАДА ПРОФСПІЛОК», на якому було розглянуто питання про проблеми фінансування життєдіяльності столиці та невиплати заробітних плат працівникам бюджетних сфер міста.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Міськпрофради Мельника В.П., який повідомив, що Міськпрофрада постановою Президії від 12.07.2013 підтримала зусилля адміністрації міста по вирішенню соціально-економічних проблем комунальних і бюджетних підприємств столиці. Вона звернулася з відкритим листом до Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації, політичних партій про ситуацію, яка склалася навколо виконання бюджету міста за статтею виплати заробітної плати та надбавок працівникам бюджетної сфери. За два тижні, що минули після прийняття звернення, ситуація на краще не змінилася. Виникла необхідність порадитись з членами профспілок щодо подальших дій.

Президія Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві «Київська міська рада профспілок» постановила:

1. Інформацію голови Міськпрофради Мельника В.П. про проблеми фінансування життєдіяльності столиці та невиплати заробітних плат працівникам бюджетних сфер міста прийняти до відома.

2. Провести 1серпня 2013 року загальноміські збори представників профспілок міста в кількості 500 осіб з порядком денним: «Про проблеми фінансування життєдіяльності столиці та невиплати заробітних плат працівникам бюджетних сфер міста».

3. Затвердити план заходів із проведення загальноміських профспілкових зборів.

4. Затвердити Звернення-анкету до членів профспілок столиці, до кожного киянина.

5. Членським організаціям Міськпрофради розповсюдити серед членів профспілок Звернення-анкету та про результати повідомити Міськпрофраду до 30 липня 2013 року.

 

Джерело: profrada.kiev.ua