Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: Київенерго впроваджує встановлення сучасних багатозонних електролічильників

Новини наших колег: Київенерго впроваджує встановлення сучасних багатозонних електролічильників. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Клієнти КИЇВЕНЕРГО є власниками 147 тис. сучасних багатозонних  електролічильників, які дозволяють економити кошти завдяки різниці у вартості електроенергії в залежності від часу доби.   Кияни, зокрема, в оселях яких встановлені сучасні лічильники, вже мали змогу переконатися у їх перевагах, оскільки сплачують за спожиту вночі (з 23:00 до 07:00) електроенергію  на 50% менше у разі 2-зонного обліку та на 60% менше у разі 3-зонного обліку.  

Проте КИЇВЕНЕРГО звертає увагу клієнтів на специфіку тризонного тарифу. Його слід  обирати, якщо клієнт упевнений, що у пікові години не споживає електроенергію у значних обсягах. Адже у пікові години (з 8:00 до 11:00 та з 20:00 до 22:00) потрібно сплачувати на 50% більше від звичайної вартості електроенергії. Більш детально про це.

Аби заощадити, киянам необхідно встановити сучасний лічильник, замовити його параметризацію та укласти відповідний договір з КИЇВЕНЕРГО. Щоб замінити старий однозонний лічильник на багатозонний, кияни можуть звернутися до будь-якого з центрів обслуговування клієнтів КИЇВЕНЕРГО. Фахівці Компанії допоможуть обрати електролічильник та запропонують скористатися комплексною послугою із заміни лічильника, до якої входить придбання багатозонного лічильника, його параметризація за двома або трьома зонами (на вибір), доставка приладу до оселі клієнта, де його буде встановлено та опломбовано. 

У подальшому, за наявністю відповідної можливості, нові прилади обліку можуть бути інтегровані до системи комерційного обліку електроенергії АСКОЕ . У цьому випадку кияни мають змогу не лише економити за рахунок багатозонного обліку, але й заощадити власний час, оскільки прилади зможуть дистанційно передавати показання до КИЇВЕНЕРГО. Тобто, маючи лічильник, під’єднаний до АСКОЕ, не потрібно повідомляти КИЇВЕНЕРГО показання лічильника станом на 1 число місяця. Таким чином, вся інформація в режимі реального часу потрапляє до КИЇВЕНЕРГО. Завдяки цьому, сплачувати за електроенергію через Інтернет стало ще зручніше: варто лише зайти в Особистий кабінет КИЇВЕНЕРГО і натиснути кнопку «Сплатити».

Джерело: http://kyivenergo.ua/