Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

3 грудня - Міжнародний день інвалідів

3 грудня - Міжнародний день інвалідів. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Шановні українці!

3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день інвалідів. Це особливий день, покликаний активізувати діяльність держави і широкого кола громадськості для вирішення проблем людей з обмеженими можливостями, на долю яких випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, виявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що суспільство повинне піклуватися про тих, хто слабкий, хворий, потребує підтримки.

Федерація профспілок України бачить своє призначення в тому, щоб сприяти усуненню бар'єрів на непростому шляху людей з особливими потребами, зробити все можливе, аби такі люди відчули себе повноправними членами суспільства.

Тому закликаю усіх людей з добрим і відкритим серцем: представників підприємств, установ, організацій, політичних партій, громадських, релігійних організацій – не залишатися байдужими до чужої біди і допомогти тим, хто цього найбільш потребує. Нехай людяність, розуміння і співчуття будуть вашими життєвими орієнтирами.

Бажаю всім міцного здоров'я, непохитного духу, життєвого оптимізму і благополуччя у ваших сім'ях!

          З повагою,

         Голова ФПУ                                                               Григорій Осовий

 

Джерело: fpsu.org.ua