Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Щоденник VIII Спартакіади Київської профспілки енергетиків

Щоденник VIII Спартакіади Київської профспілки енергетиків. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Згідно з Постановою Київського міськкому профспілки енергетиків від 14.11.2012 року № М-22-2 у листопаді 2012 року - березні 2013 року проводилась Спартакіада Київської міської професійної спілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості.

Фінальні змагання Спартакіади пройшли 28-30.03.2013 року в м. Києві на базі спортивно-оздоровчого комплексу ПАТ "КИЇВЕНЕРГО". Спортсмени змагались з 6 видів спорту: армрестлінгу, гирьового спорту, настільного тенісу, шахів, футзалу та волейболу.

 

28.03.2013 - відбулось урочисте відкриття Спартакіади, спортсмени змагались з футзалу, армрестлінгу та шахів. 

На відкритті було внесено прапор Київської міської професійної спілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості, перед учасниками змагань виступили керівники профспілки, ФСТ "Україна", головний суддя змагань.

Дуже запекла боротьба велась у відбіркових змаганнях з футзалу. Команди набрали обертів з тогорічних змагань, і кожен гол був на вагу золота. Перші місця у підгрупах зайняли команди професійного ліцею НАУ та ПАТ "КИЇВЕНЕРГО". Вони і змагатимуться 30.03.2013 року за І місце. Другі місця у своїх підгрупах посіли команди ДП НЕК "Укренерго" та ТОВ "Єврореконструкція". Вони розіграють ІІІ місце.

"Спекотно" було і на майданчику армрестлінгу. Тут загальнокомандні місця розподіліились так: І місце - ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", ІІ місце - ЦЕС НЕК "Укренерго", ІІІ місце - ТОВ "Єврореконструкція".

На змаганнях з шахів "золото" - у представника ДП НЕК "Укренерго", "срібло" - НТЦ НЕК "Укренерго", "бронза" - ПАТ "КИЇВЕНЕРГО".

 

29.03.2013 - спортивні баталії відбувались на столах з настільного тенісу серед чоловіків і жінок, в секторі гирьового спорту та на волейбольному майданчику. 

У змаганнях з настільного тенісу серед жінок перше місце виборола представниця ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", друге - НТЦ НЕК "Укренерго", третє - ТОВ "Єврореконструкція". Серед чоловіків першим був також спортсмен ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", другим - ДП НЕК "Укренерго", третім - професійного ліцею НАУ.

У змаганнях з гирьового спорту всі учасники були поділені на 4 вагові категорії. У кожній з них велась напружена боротьба. Командну перемогу з цього виду спорту святкували також спортсмени ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", друге місце вибороли представники ДП НЕК "Укренерго", третє - ЦЕС НЕК "Укренерго".

Традиційно великі пристрасті вирують в ігрових видах спорту. Сьогодні головною ареною став волейбольний майданчик. Завзяті протистояння виявили найсильніших. 30.03.2013 року волейбольний фінал за складом повторить футзальний - також зійдуться команди професійного ліцею НАУ та ПАТ "КИЇВЕНЕРГО". За третє місце битимуться волейболісти ЦЕС НЕК "Укренерго" та ТОВ "Єврореконструкція".

 

30.03.2013 - завершальний день Спартакіади. Сьогодні команди з футзалу та волейболу змагались за І та ІІІ місця. Потім відбулось урочисте шикування та нагородження переможців.

У результаті останніх поєдинків з футзалу перше місце посіли спортсмени ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", друге - професійного ліцею НАУ, третє - ТОВ "Єврореконструкція", четверте - ДП НЕК "Укренерго". Особливо драматичною стала гра за ІІІ місце. Основний час протистояння між командами ДП НЕК "Укренерго" та ТОВ "Єврореконструкція" завершився у ничію, і тільки пробиття 6-метрових ударів виявило переможя - ТОВ "Єврореконструкція".

Завершення волейбольних змагань розставило команди у такій послідовності: перші - знову ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", другі - також професійний ліцей НАУ, треті - ЦЕС НЕК "Укренерго", четверті - ТОВ "Єврореконструкція".

Після фіналів відбулось урочисте шикування учасників  VIII Спартакіади Київської профспілки енергетиків, нагородження переможців, привітання та винос пропора Київської міської професійної спілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості під звуки профспілкового гімну.

Результати загальнокомандного заліку  VIII Спартакіади Київської профспілки енергетиків такі:

з/п

 

Команди

Види спорту

Футзал

Волейбол

Настільний теніс

Шахи

Гирьовий спорт

Армрестлінг

Очки

Місце

чоловіки

жінки

1.

ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»

1

1

1

1

3

1

1

9

1

2.

ДП НЕК «Укренерго»

4

5

2

4

1

2

4

22

2

3.

ПЛ НАУ

2

2

3

6

6

4

5

28

3

4.

ЦЕС НЕК «Укренерго»

7

3

4

5

5

3

2

29

4-5

5.

ТОВ «Єврореконструкція»

3

4

7

3

4

5

3

29

4-5

6.

НТЦ НЕК «Укренерго»

5

7

6

2

2

6

7

35

6

7.

ДП «Енергоринок»

7

8

5

7

8

7

8

50

7-8

8.

КПЕЛ

5

6

8

7

8

7

9

50

7-8

9.

ВПУ-25

9

8

9

7

7

7

6

53

9