Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Шановні ветерани!

Київський міськком профспілки енергетиків щиро вітає Вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана та бажає міцного здоров’я та активного довголіття, добра і щастя, бадьорості духу, миру та злагоди у ваших оселях і  в нашій рідній Україні!

Довідково: 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день. Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року № 1066 «Про щорічне відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку».  Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004 1 жовтня Україна відзначає і День ветерана.