Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Дано старт реформуванню законодавства про зайнятість

Дано старт реформуванню законодавства про зайнятість. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

На виконання рекомендацій учасників слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Мета та шляхи реформування Державної служби зайнятості» (додаток) 16-17 серпня п.р. відбулися перші засідання робочої групи з доопрацювання законопроекту про внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення» (нова редакція) та інших пов’язаних законодавчих актів України (реєстр. №4279) під головуванням народного депутата Дроздика О.В.

До складу робочої групи від профспілок включено першого заступника Голови СПО, заступника Голови ФПУ Шубіна О.О.

За ініціативою профспілок досягнуто домовленостей про підготовку постатейних пропозицій до зазначеного законопроекту, зокрема в частині чіткого розподілу функцій служби зайнятості та фонду соціального страхування на випадок безробіття, джерел їхнього фінансування тощо.

Рекомендації учасників слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Мета та шляхи реформування Державної служби зайнятості» додаються.

Джерело: fpsu.org.ua