Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Засідання Президії Київської міської ради профспілок

Засідання Президії Київської міської ради профспілок. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

21 травня 2013 року у Великій залі Міськпрофради відбулося Засідання Президії Київської міської ради профспілок з наступним порядком денним:

1. Про стан укладення колективних договорів на підприємствах, в установах та організаціях міста, де діють членські організації Міськпрофради, станом на 1 квітня 2013 року. Доповідач: КОНОПАЦЬКА С.В. – заступник начальника управління з соціально-економічних відносин Міськпрофради.

2. Про відзначення кращих підприємств, членських організацій та представників профспілок з питань охорони праці. Доповідач: ЯКІБЧУК В.В. – начальник управління охорони праці та здоров`я

3. Про результати фінансово-господарської діяльності господарських структур, створених Міськпрофрадою. Доповідач: ПРЯДКО Л.В. – заступник голови Міськпрофради.

4. Про План роботи Міськпрофради на ІІ півріччя 2013 року. Доповідач: ЛЮБАРЕЦЬ В.В. – заступник голови, керівник департаменту Міськпрофради.

5. Про формування профспілкової сторони репрезентативної Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та Положення «Про Київську міську тристоронню соціально-економічну раду», затвердженого Розпорядженням КМДА від 23.04.2013 № 604. Доповідач: САЗОНОВА С.Ф. – начальник управління з питань соціального діалогу.

6. Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків влітку 2013 року. Доповідач: ЛИТВИН Л.І. – начальник управління з гуманітарних питань Міськпрофради.

7. Різне.

Вів засідання заступник голови Міськпрофради РИЖИХ В.С.

 

Джерело: profrada.kiev.ua