Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Вітаємо спортсменів Київської профспілки енергетиків із відзнаками ХІІ літньої спартакіади Укрелектропрофспілки

Вітаємо спортсменів Київської профспілки енергетиків із відзнаками ХІІ літньої спартакіади Укрелектропрофспілки. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

6 медалей, 2 кубки, грамоти і дипломи — такі нагороди привезли спортсмени нашої профспілки з ХІІ літньої Спартакіади Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, яка цього року проходила в Коблево протягом 6-10 червня.

Честь представляти Київську профспілку енергетиків у цьому році була надана команді ПАТ "КИЇВЕНЕРГО". Саме спортсмени Київенерго навесні зайняли перше місце на Х Спартакіаді Київської профспілки енергетиків, виборовши золото майже у всіх представлених на змаганнях видах спорту. І ця перемога відкрили їм шлях на Всеукраїнську спартакіаду.

В Коблево  наші колеги змагалися  з 11 енергетичними командами з таких видів спорту: гиря, настільний теніс, футбол, волейбол та армспорт.

Уже в перший день змагань наші силачі вибороли, в прямому сенсі цього слова, відразу чотири медалі: одну срібну і дві бронзові, а також командне (неофіційне) срібло в армспорті. Начальник електротехнічної дільниці СВП «КТМ» Олександр Навроцький з легкістю перемагав суперників один за одним і здобув друге місце у ваговій категорії понад 90 кг. Неймовірних зусиль довелося докласти спеціалісту з інформаційних технологій Віталію Матвієнку, аби здобути третє місце. Оскільки його вагової категорії, до 70 кг, не було заявлено в змаганнях, йому довелося боротися у ваговій категорії до 80 кг. Але незважаючи на значно більших суперників, Віталій показав чудовий результат. Ще одне третє місце здобув завідувач спорткомплексу Володимир Петренко.

«В першу чергу дякую організаторам за таку чудову поїздку, за дружню  атмосферу і змагання проведені на високому рівні. Приємно, що всі приїхали добре підготовлені, в мене був дуже сильний суперник Андрій Грибов з Луганської ТЕЦ, який і зайняв перше місце, але я постійно готуюся, тож сподіваюся, що наступного разу зможу перемогти», — розповів Олександр Навроцький.

Наступного дня Володимир Петренко приніс команді бронзу і з гирьового спорту, у ваговій категорії понад 90 кг. Відзнаки заслуговує і провідний інженер СВП «Автотранспорт»  Денис Бурдін. Йому теж довелося змагатися з гирьовиками значно важчої вагової категорії, не до 70, а до 80 кг, де він зайняв четверте місце, піднявши гирю 92 рази.

В останній день спортсмени порадували результатами в командних іграх — міні-футболі й волейболі. Наші волейболісти провели успішну гру  з сильним суперником Дніпрообленерго, показавши всю свою майстерність вони перемогли з результатом 2:1. Але згодом поступилися Вінниціобленерго та Київобленерго і зайняли третє місце.

Футболісти КИЇВЕНЕРГО не поступалися суперникам на полі до останнього.  Свій професіоналізм у володінні м’ячем і лідерські позиції вони показали спочатку в грі з луганською командою, а потім і спортсменами Київобленерго, вигравши обидва поєдинки і вийшовши у півфінал, де перемогли команду із Запоріжжя 3-1.

За золото змагалися дві компанії ДТЕК, найсильніші команди спартакіади — КИЇВЕНЕРГО і Дніпрообленерго. Варто нагадати, що саме «Дніпро» нещодавно переміг наших футболістів у сьомій Міжнародній спартакіаді  і виграв кубок Київенерго. Ця команда зібрала  в своєму складі справжніх професіоналів. І хоча наші спортсмени боролися гідно, в цьому поєдинку вони стали срібними призерами, поступившись дніпровцям. 

Усі призери отримали медалі, дипломи і кубки. Відзначили дипломом «За сприяння участі команди в ХІІ літній спартакіаді працівників енергетики та електротехнічної промисловості України» і організаторів спортивних змагань Київенернго: інструктора-методиста з фізкультури і спорту В’ячеслава Слепньова та Голову ради профкомів Сергія Бондарєва.  

«Хочу подякувати хлопцям за труд, який вони вклали, за їхню наполегливість і, звичайно, за чудові результати, які вони показали в боротьбі з найсильнішими командами з усієї України. Також дякую за їхній ентузіазм і активність у всіх спортивних змаганнях, адже щоб взяти участь у всеукраїнській спартакіаді, всім учасникам довелося взяти відпустку  за власний рахунок. Тому всі медалі, дипломи, грамоти, які ми привезли з Коблево, мають особливе значення для кожного спортсмена, для нас організаторів і для всієї компанії», — поділився враженнями від спартакіади В’ячеслав Слепньов.