Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Члени міського комітету та контрольно-ревізійної комісії Київської профспілки енергетиків надають допомогу членським організаціям

Члени міського комітету та контрольно-ревізійної комісії Київської профспілки енергетиків надають допомогу членським організаціям. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

26 травня 2016 року представники виборних органів Київської профспілки енергетиків на чолі з заступником голови міського комітету Юрієм Бондаренко працювали спільно з керівництвом ППО СВП "КОНТРОЛЬ ТА ДІАГНОСТИКА" ПАТ "КИЇВЕНЕРГО". Метою співпраці було надання практичної та консультативної допомоги профкому та контрольно-ревізійній комісії.

Члени міського комітету та контрольно-ревізійної комісії профспілки відмітили, що в первинній профспілковій організації облік членів профспілки, ведення протокольного господарства, бухгалтерського обліку, розгляд заяв і скарг членів профспілки знаходяться, в цілому, у задовільному стані, але певні недоліки все ж мають місце.

Голова профспілкового комітету Алла Павленко отримала корисні роз'яснення і поради щодо цих та інших питань профспілкової роботи.

Міський комітет і контрольно-ревізійна комісія Київської профспілки енергетиків спільно проаналізують стан справ в первинній профспілковій організації і на наступному семінарі-навчанні профспілкових керівників нададуть узагальнені рекомендації щодо запобігання порушень у профспілковій роботі.

Київський міськком профспілки енергетиків вже тривалий час практикує такі "виїзні заходи". І вони дуже ефективні. По-перше, виправляються недоліки в роботі конкретної профспілкової організації, по-друге, решта органіацій має можливість уникнути аналогічних помилок.