Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: КИЇВЕНЕРГО закликає киян подолати фінансову недбалість експлуатуючих організацій й відстояти своє право на гарячу воду

Новини наших колег: КИЇВЕНЕРГО закликає киян подолати фінансову недбалість експлуатуючих організацій й відстояти своє право на гарячу воду. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Компанія КИЇВЕНЕРГО звертає увагу мешканців житлових будинків, які обслуговуються ЖБК, ОСББ та іншими експлуатуючими організаціями, на складну ситуацію, що склалася із заборгованістю частини столичних житлових організацій за спожиту теплову енергію. Незважаючи на неодноразові звернення КИЇВЕНЕРГО до зазначених організацій, їх борги сягнули критичної суми — 390 млн грн. станом на 1 травня 2016 р. Це змушує КИЇВЕНЕРГО вдаватися до невідкладних заходів з відключення теплової енергії для потреб гарячого водопостачання.

Так, через фінансову недбалість житлових організацій тисячі киян можуть залишитись без гарячого водопостачання, оскільки непоодинокими є випадки, коли, наприклад, мешканці будинків своєчасно розраховуються з керуючими структурами за послуги гарячого водопостачання та опалення, але кошти, які мають бути перераховані у якості сплати за теплову енергію, в подальшому або не перераховуються енергопостачальнику, або перераховуються  не у повному обсязі. 

КИЇВЕНЕРГО закликає киян зайняти активну громадську позицію по захисту своїх прав на забезпечення гарячим водопостачанням і, у разі припинення подачі теплової енергії через заборгованість житлової організації, діяти наступним чином:

1. З’ясувати, чи розрахувалась Ваша житлова організація з КИЇВЕНЕРГО за постачання теплової енергії. Для             цього необхідно:
 


2. Звернутися із відповідними скаргами до органів влади та депутатів Київської міської ради для негайного               вжиття заходів з врегулювання питання заборгованості житлової організації  перед ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»                 (оплати, розстрочення, реструктуризації заборгованості), з метою відновлення постачання теплової енергії до         житлових будинків.

Активне залучення громади Києва до захисту свої прав суттєво покращить ситуацію з розрахунками боржників за спожиту теплову енергію. 

Джерело: http://kyivenergo.ua/