Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Засідання Президії Київської міської ради професійних спілок

Засідання Президії Київської міської ради професійних спілок. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

9 квітня 2013 року у Великому Залі Міськпрофради відбулося засідання Президії Київської Міськпрофради. На засіданні було розглянуто наступні питання:

1. Про заходи Міськпрофради та її членських організацій до Всесвітнього дня охорони праці. Доповідач: заступник голови, керівник департаменту Міськпрофради Володимир Рижих.

2. Про відзначення у м.Києві Міжнародного дня солідарності трудящих – 1 Травня та Дня Перемоги. Доповідач: заступник голови, керівник департаменту Міськпрофради Володимир Рижих.

3. Про Положення про проведення спортивного свята «Тато, мама, я – спортивна сім'я» серед команд членських профспілкових організацій Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві «Київська міська рада профспілок» та кошторис витрат на його проведення. Доповідач: заступник голови, керівник департаменту Міськпрофради Володимир Любарець.

4. Про участь членських організацій Міськпрофради та членів профспілок у загальноміській толоці 13 та 20 квітня 2013 року. Доповідач: заступник голови, керівник департаменту Міськпрофради Володимир Любарець.

5. Різне.

Вів засідання голова Міськпрофради Валентин Мельник.

Підсумовуючи засідання, голова Київської міської ради профспілок Валентин МЕЛЬНИК звернув увагу членів президії на насиченість квітня різноплановими заходами:

- «круглий стіл» з питання легалізації трудових відносин та заробітної плати "в конвертах". Шляхи подолання цього ганебного явища;

- засідання тристоронньої соціально-економічної ради;

- конкурс-огляд дитячої художньої самодіяльності та творчості «Зорепад надій – ІІІ»;

- «круглий стіл» на тему – "Доступне житло. Молодіжні житлові кооперативи – міф чи реальність?"

Більш детальніше голова Міськпрофради зупинився на питанні щодо проведення 13 та 20 квітня 2013 року загальноміського суботника з наведення благоустрою в столиці.

«Давайте всі разом вийдемо і зробимо наше місто чистішим! Підтримаємо працівників комунальних служб у їхній важкій та непрестижній роботі, яка у засобах масової інформації, нажаль, подається лише з негативної сторони. Як приклад, можна згадати останні події, а саме, інформаційну кампанію по висвітленню роботи ЖКГ під час надзвичайної ситуації в місті в березні-квітні 2013 року. Хоча комунальники в неймовірних умовах зробили все-таки все від них залежне, щоб у рекордні строки відновити життєдіяльність міста, подолавши багатотонні снігові замети та загрозу повені», - сказав Валентин МЕЛЬНИК.

 

Джерело: http://profrada.kiev.ua