Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

9-а Європейська регіональна конференція МОП

9-а Європейська регіональна конференція МОП. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

8-11 квітня 2013 року в Осло (Норвегія) відбудеться 9-а Європейська регіональна зустріч Міжнародної організації праці, в якій візьмуть участь тристоронні делегації усіх європейських країн, зокрема України. Порядком денним конференції передбачено розглянути низку питань, пов’язаних із забезпеченням зайнятості, економічного зростання та соціальної справедливості у після кризовий період.

Одним з важливих заходів конференції стане проведення панельної дискусії високого рівня за участю глав держав та голови Європейського парламенту, на якій буде розглянуте питання боротьби з наслідками фінансової кризи, з акцентом на становище в Європі.

На неофіційній зустрічі міністри праці мають розглянути питання молодіжної зайнятості в умовах кризи.

Під час іншої панельної дискусії високого рівня за участю представників Всесвітнього банку, міжнародного валютного фонду, Організації економічного співробітництва та розвитку, Європейської комісії планується розглянути питання подолання наслідків кризи через послідовний курс на зростання економіки та зайнятості.

У тристоронній панельній дискусії «Економічне зростання, зорієнтоване на створення нових робочих місць та якісні робочі місця» візьме участь Європейський комісар з питань зайнятості, соціальної інтеграції та соціальних справ.

У складі української тристоронньої делегації у роботі конференції візьме участь Голова ФПУ Юрій Кулик. Очікується, що Голова ФПУ виступить під час обговорення доповіді Генерального директора МБП Гая Райдера, а також у низці тематичних засідань.

 

Джерело: http://www.fpsu.org.ua