Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Київські профспілки привітали жінок зі святом 8 березня

Київські профспілки привітали жінок зі святом 8 березня. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Весну в Київській міській раді профспілок зустрічали з найкращою та найкрасивішою половиною людства. В цей день чоловіки Міськпрофради та галузевих профорганізацій столиці влаштували для своїх жінок святковий концерт та частування з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8-го Березня.

Великий концертний зал Федерації профспілок України був наповнений весняним настроєм та позитивною атмосферою.

Свято розпочалося з привітання голови Київської міської ради профспілок Валентина МЕЛЬНИКА, який побажав жінкам «залишатися такими ж чарівними та незбагненними , як перші весняні квіти».

«Бажаю Вам бути радісними, як сонечко. Загадковими, як зоряні ночі. Нехай для Вас лунає ніжна мелодія кохання, а в житті панує щастя та удача. Доброго здоров’я, благополуччя, любові, сімейного затишку», - такими словами голови Міськпрофради розпочався святковий концерт, який був підготовлено виключно чоловіками, представниками галузевих профорганізацій Києва.

Свято вдалося. Жінки оцінили свято на відмінно, скандуючи, за келехом шампанського, голосно слово подяки: «Дякуємо!!!» І всі жінки залишали Будинок спілок з позитивним настроєм та букетом квітів.

 

Джерело:http://profrada.kiev.ua