Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Боротьба з невиплатами коштів з Фонду соціального страхування

Боротьба з невиплатами коштів з Фонду соціального страхування. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Голова ФПУ Ю.М.Кулик звернувся до Прем'єр-міністра України М.Я.Азарова щодо ситуації з коштами Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

На адресу Федерації профспілок України продовжують надходити звернення з місць стосовно заборгованостей з виплат допомоги з тимчасової непрацездатності та по безробіттю, яка накопичується з початку серпня цього року і сумарно становить понад 1 млрд. гривень.

Зазначена ситуація була розглянута на засіданні Президії Федерації профспілок України. За дорученням Президії ФПУ Голова ФПУ, Голова Спільного представницького органу об’єднань профспілок Ю.М.Кулик звернувся до Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова з проханням вжити усіх можливих заходів для ліквідації заборгованості перед застрахованими особами шляхом забезпечення належного казначейського обслуговування фінансової системи загальнообов’язкового державного соціального страхування.

 

Джерело: fpsu.org.ua