Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Нарада керівників членських організацій Міськпрофради

Нарада керівників членських організацій Міськпрофради. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

     15.01.2013 р. у Залі засідань Міськпрофради відбулася нарада керівників членських організацій Міськпрофради. На засідання були запрошені  керівник Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві РУМЕЖАК О. М.,  директор виконавчої дирекції ФСС з ТВП м.Києва ЦИБЕНКО В. М., представники Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві, працівники апарату Міськпрофради.

      На порядку денному було розглянуто наступні питання:

- Про укладення угоди про співпрацю між Київською міською радою профспілок та Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві.

- Санаторно-курортне оздоровлення застрахованих осіб у 2013 році. Організація оздоровлення дітей.

- Різне.

     Засідання відкрив Голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник. Він зазначив, що в умовах економічної кризи та введення у дію адміністративних реформ, громадський контроль профспілок за дотриманням законодавства про охорону праці, створення безпечних і нешкідливих умов праці, належних виробничих та санітарно - побутових умов, забезпечення працівників засобами індивідуального та колективного захисту, соціального страхування набуває особливо важливого суспільного значення.

    На нараді виступив начальник Територіального управління Держгірпромнагляду по Київській області та м.Києву Олег Румежак, який  проаналізував стан виробничого травматизму у м. Києві за минулий рік та  обмежені можливості державного нагляду за безпечними умовами праці на підприємствах столиці. Після обговорення відбулося підписання Угоди про співпрацю між Київською міською радою профспілок та Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві”.

    У наступному виступі директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Василь Цибенко  проінформував присутніх на нараді про „Санаторно-курортне оздоровлення застрахованих осіб у 2013 році та організацію оздоровлення дітей”.

 

Джерело: http://profrada.kiev.ua