Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

На фінансування вересневих пенсій було направлено 20,5 млрд. грн.

На фінансування вересневих пенсій було направлено 20,5 млрд. грн.. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

В Україні завершилось фінансування вересневих пенсійних виплат. Про це повідомив директор Департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики Микола Шамбір.

«Як того і вимагає встановлений порядок, 25 вересня в Україні завершилось фінансування пенсійних виплат. На ці потреби протягом місяця було направлено 20,5 млрд. грн., а виплати безпосередньо одержали понад 13,5 млн. громадян», - сказав він.

Микола Шамбір відзначив, що пенсійні виплати у вересні так само як і в попередні місяці були профінансовані вчасно та в повному обсязі. Він відзначив, що дане питання перебуває на особливому контролі в Мінсоцполітики. «Питання соціальних виплат перебуває на особистому контролі Міністра соціальної політики Наталії Королевської, ми щоденно доповідаємо їй про стан фінансування та виплат. Тому якщо десь відбувається збій, ми дізнаємось про це в стислі строки», - сказав він.

Загалом же з початку року, за словами Миколи Шамбіра, на фінансування пенсійних виплат було направлено майже 190 млрд. грн.

 

Джерело: http://www.mlsp.gov.ua