Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

На засіданні Київського міськкому профспілки енергетиків підбито підсумки оздоровлення дітей працівників галузі в літній період 2013 року

На засіданні Київського міськкому профспілки енергетиків підбито підсумки оздоровлення  дітей працівників галузі в літній період 2013 року . Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

18 вересня відбулось засідання міського комітету нашої профспілки. Одним з основних питань порядку денного було підбиття підсумків організації відпочинку  і оздоровлення  дітей працівників галузі в літній період 2013 року. По результатах розгляду цього питання була прийнята відповідна постанова. 

В постанові зазначено, що:

Київським міським комітетом профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості, радами профкомів, профспілковими комітетами підприємств і організацій була проведена велика робота по організації відпочинку та оздоровленню працівників галузі та їх дітей.

        Міськком профспілки:

- заключив угоди:

  • з Київським міським відділенням Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності для покриття витрат путівок  в дитячі   оздоровчі  табори та заклади;
  • з ДПЗОВ  "Променистий" МВС України (м.Буча)   в   кількості 60 шт. на 4 зміни по 21 дню;
  • з ТОВ «Оздоровчий табір «Лідер»(Пуща-Водиця) в кількості 130 шт. на 4 зміни по 21 дню;

- направив через Київську міськпрофраду 28  дітей   з малозабезпечених, багатодітних та неповних сімей в дитячі оздоровниці України, в т.ч.:  сан.”Дружний” (Київська обл.), ОТ «Водограй» (Закарпаття), ДОТ «Кристал» (ПБК).

        В ході оздоровчої компанії значна увага приділялась  дітям пільгових категорій, вони відпочивали в кращих оздоровницях Київщини  та інших регіонів України.

      Всього міськкомом профспілки, адміністраціями, радами профкомів та первинними профспілковими організаціями підприємств  влітку 2013 р. було оздоровлено 866 дітей.      

        Слід відзначити, що міськком профспілки, ради профкомів, профспілкові комітети   задовольнили всіх  бажаючих відпочити дітей.

       Велика робота по оздоровленню працівників підприємств проведена Радами профкомів, профкомами СВП та філіалів ПАТ «КИЇВЕНЕРГО», ДП НЕК «Укренерго», ВП «Держенергонагляд у ЦР», ЦЕС ДП НЕК «Укренерго», ГІОЦ ДП НЕК «Укренерго», ВАТ «Центренерго», ТОВ «Євро-реконструкція».

      Одночасно необхідно відзначити, що зі сторони міськкому профспілки проводився недостатній контроль за виконанням  зобов”язань оздоровниць по договорах, за дотриманням умов проживання, відпочинку та харчування дітей під час перебування у таборі.

        В постановляючій частині найбільш активні профспілкові працівники за особистий внесок в організацію оздоровлення та відпочинку дітей працівників галузі в літній період 2013року представлені до профспілкових нагород та заохочені грошовими преміями. (Витяг з вказаної постанови можно подивитись тут).