Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Київська профспілка енергетиків розпочала новий профспілковий навчальний рік

Київська профспілка енергетиків розпочала новий профспілковий навчальний рік. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Відповідно до плану роботи Київського міськкому профспілки енергетиків 18 вересня 2013 року о 14.30 в залі засідань Київської міської ради профспілок за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 16 (2 поверх) відбувся перший семінар-навчання у новому навчальному році профспілкових активістів галузі. У роботі семінару взяли участь заступник голови Київміськпрофради Володимир Рижих та керівник Корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко.

Володимир Рижих у своєму виступі зробив аналіз загальної політичної та економічної ситуації у місті Києві, профспілкової діяльності членських організацій Міськпрофради та визначив основні напрями подальшої профспілкової роботи.

Костянтин Матвієнко детально розібрав основні зовнішньополітичні та внутрішньополітичні тенденції розвитку України та надав свої прогнози щодо подальшого розвику подій.

Працівники міськкому проінформували присутніх про основні заходи, в яких профспілка взяла участь останнім часом, та результати літа-2013.

За час літньої перерви у профспілковому навчанні накопичилась значна кількість питань, які потребували розяснень. І у роботі семінару-навчання вони були розглянуті. Серед основних:

  • дії профспілок щодо заборгованості Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності;
  • зміни до Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування;
  • про деякі особливості виплати допомоги з тимчасової втрати прцездатності;
  • щодо захисту прав та інтересів нечленів профспілки;
  • про законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення оподаткування податком на додану вартість";
  • про профспілкове навчання;
  • про підготовку до святкування Нового року;
  • про змагання з волейболу;
  • про звернення на "гарячу лінію" Кабінету міністрів України та інші.

Учасники семінару отримали інформаційний бюлетень міськкому № 20 з матеріалами зазначеної тематики. Електронна версія цього бюлетеня розміщена на сайті у розділі "Інформаційні матеріали".