Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Київська влада запустить мобільний додаток для скарг громадян

Київська влада запустить мобільний додаток для скарг громадян. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Згідно з Рішенням КМДА  1 серпня буде запущено безкоштовний мобільний додаток для смартфонів, що використовують операційні системи iOS та Android, який надасть користувачам можливість цілодобової відправки скарг або подяк до єдиної міської системи роботи зі зверненнями громадян.

Про це під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації повідомив заступник голови КМДА – керівник апарату Олександр Пузанов.

«Додаток для смартфонів – наступний крок розвитку взаємодії громади та київської влади. Це дуже потужний механізм контролю киян за чиновниками. Вже з серпня кожен громадянин, який має сучасний телефон, і побачив, наприклад, незаконно встановлений кіоск, чи яму на дорозі, зможе сфотографувати порушення на телефон, та оперативно спрямувати скаргу. А завдяки сервісу геолокації на мапі буде позначене місце розташування об’єкту», – розповів Олександр Пузанов.

Олександр Пузанов додав, що за його очікуваннями, запуск мобільного додатку значно збільшить кількість звернень громадян та підвищить якість «зворотного зв’язку» між громадою та КМДА.

Для того, аби користуватися додатком, користувачеві доведеться лише один раз зареєструватися та ввести свої дані. Усі подальші входи до системи будуть автоматичними.

 

Джерело: ukrsocium.com