Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

В червні фінансування державних соціальних допомог відбулося в повному обсязі

В червні фінансування державних соціальних допомог відбулося в повному обсязі. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

В Україні на фінансування червневих державних допомог було спрямовано майже 3,3 млрд. грн. Про це повідомив директор Департаменту державних соціальних допомог Міністерства соціальної політики Віталій Мущинін.

«Як того і вимагає встановлений Кабміном Порядок, фінансування державних соціальних допомог за червень завершилось 25 червня. На ці потреби в регіони двома траншами було перераховано 3 млрд. 295 млн. 883 тис. грн., або 100% від потреби», - сказав він.

«Фінансування державних соціальних допомог відбулося вчасно. Крім того, за ініціативи Міністра соціальної політики Наталії Королевської було запроваджено щоденний контроль за процесом виплат, тому ми одразу дізнаємося про затримки із виплатою допомоги на місцях і втручаємось у ситуацію. Загалом за шість місяців було виплачено 19 млрд. 80 млн. 924 тис. грн. державних соціальних допомог, що на 3 млрд. 433 млн. 758 тис. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року», - сказав він.

Віталій Мущинін відзначив, що найближчим часом усі, хто зазвичай отримують «дитячі» гроші, допомогу по малозабезпеченості, а також виплати дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства у другій половині місяця, одержують їх у поштових відділеннях та відділеннях банків.

 

Джерело: mlsp.gov.ua