Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

ІV засідання Ради Об'єднання профспілок

ІV засідання Ради Об'єднання профспілок. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

21 грудня 2012 року у Конференц-залі Готельного комплексу „Турист”відбулося ІV засідання Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві „Київська міська рада профспілок”.

У роботі Ради взяли участь голова ФПУ Юрій КУЛИК, гості - делегація Мінського міського  об’єднання  організацій профспілок, яку очолив голова Мінського міського об’єднання профспілок Микола БІЛАНОВСЬКИЙ.

Рада розглянула і вирішила наступні питання:

  1. Про підтвердження повноважень члена Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві „Київська міська рада профспілок”доповіла: голова Мандатної комісії Міськпрофради Надія НЕФЬОДОВА. 
  2. Про хід виконання рішень Х Київської міської міжспілкової конференції профспілок і завдання щодо активізації роботи Міськпрофради із захисту соціально-економічних прав та інтересів трудящих доповів голова Міськпрофради Валентин МЕЛЬНИК.
  3. Про виконання бюджету Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві „Київська міська рада профспілок” за 11 місяців 2012 року доповіла начальник фінансового управління – головний бухгалтер Міськпрофради Інна ЛІНЧЕВСЬКА.
  4. Про надання повноважень Президії Міськпрофради щодо розгляду виконання бюджету за 2012 рік та затвердження бюджету Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м.Києві „Київська міська рада профспілок” на 2013 рік. доповів голова Міськпрофради Валентин МЕЛЬНИК.

Вів засідання заступник голови Міськпрофради Володимир РИЖИХ.

Після засідання в урочистій обстановці відбулося підписання Договору про співпрацю з Мінським міським  об’єднанням  організацій профспілок.

 

Джерело: http://profrada.kiev.ua/